زرشک پلو با مرغ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
پلو
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
جشن عروسی

مواد اولیه

برنج .............................. 4 پیمانه
مرغ(سینه و ران) ............ چند تکه
پیاز .............................. یک عدد
زرشک........................... یک پیمانه
نمک و زردچوبه و زعفران.... به مقدار لازم
کره................................ 25 گرم
گلاب ............................. یک قاشق غذاخوری
شکر ............................. یک قاشق غذاخوری

گام ۱

ابتدا برنج را به حالت آبکش آماده کنید و در این فاصله مرغ را همراه با مقداری آب، پیاز و نمک و زردچوبه آبپز کنید

گام ۲

کمی روغن در ماهیتابه بریزید به آن کره اضافه کنید و زرشک را با حرارت ملایم کمی در آن تفت دهید

گام ۳

یک قاشق چایخوری به آن گلاب اضافه کنید

گام ۴

و همچنین یک قاشق شکر

گام ۵

زعفران را با مقداری آب جوش مخلوط و بعد از اینکه رنگ گرفت روی مرغ پخته را زعفران بریزید.

گام ۶

برنج را آبکش کنید مقداری روغن روی آن بریزید و وقتی دم کشید مقداری از آن را با زعفران رنگی کنید و به سلیقه خود پلو و زرشک و مرغ و پلو زعفرانی را تزئین کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.