ژله خرده شیشه


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
بیش از ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
دسر
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
جشن تولد

مواد اولیه

مواد لازم:
پودر ژله در چند رنگ
قالب ژله
شیر یک لیوان
آب جوش
آب سرد

گام ۱

ژله ها را طبق دستور روی بسته آن در ظرفهای جدا گانه درست میکنیم.

گام ۲

ما در این روش از 2 رنگ آبی و سبز استفاده کردیم.

گام ۳

قالب را 10 دقیقه در یخچال میگذاریم تا سرد شود سپس ژله های بسته شده را با چاقو برش میدهیم و به صورت تکه های خرد شده در می آوریم و آنها رادر ته قالب میگذاریم.

گام ۴

سپس ژله دیگری را به عنوان پایه در نظر گرفته ما در اینجا از ژله با اسانس موز استفاده کردیم. ابتدا آن را با یک لیوان آب جوش حل کرده و بجای یک لیوان آّب سرد از شیر سرد استفاده میکنیم و آن را خوب هم میزنیم.

گام ۵

به این شکل
در نظر داشته باشید که این مخلوط باید سرد سرد شود.
بعد از سرد شدن

گام ۶

سپس ژله پایه را در قالبی که ژله خرده ها وجود دارد بریزید.

گام ۷

و آن را در یخچال بگذارید.

گام ۸

بعد از 3 ساعت از یخچال در آورده

گام ۹

سپس آن را در یک ظرف آب گرم به مدت 6 تا 7 ثانیه گذاشته

گام ۱۰

و آن را بر گردانید.

گام ۱۱

nazare man

nazare man bejaye shir ,ferni doros konid va in jeleha ro berizid vaghean khoshmaze mishe

اظهار نظر

من ژله رو با شیر امتحان کردم. خوشمزه نبود . به نظر من به جای شیر از بستنی استفاده کنید بهتر میشه

(No subject)

Tashkorefaravan

man mikham  in deser ra  doros konam  omidvaram khob dar biyad.

Question

سلام

من می خواستم بپرسم برای درست بیرون آوردن ژله از ظرف ژله باید چه کار کنم چون در آب گرم هم می ذارم ژله آب می شود و درستی بیرون نمی آید . چه کار کنم.

با تشکر محسنی

.............................................................

پاسخ - حدود 20 ثانيه در آب گرم بگذاريد ... در اين صورت  ژله آب نمي شود

عالی بود

عالی بود

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.