پن کیک سبزیجات


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
گیاهی
خوردنی برای چند نفر: 
5
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

تخم مرغ .................. 5 عدد

پیاز بزرگ ............... 1 عدد

قارچ ........................ 10 عدد

آرد الک شده ............... 3 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ........... مقداری

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

فلفل دلمه..................... یک عدد

سیر ......................... یک حبه

نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا پیاز را خرد و با کمی روغن در ماهیتابه سبک تفت دهید.

گام ۲

قارچ را با آب شسته و خرد کنید.

گام ۳

فلفل دلمه را نیز خرد کرده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.

گام ۴

قارچ را نیز به مواد اضافه کنید.

گام ۵

تخم مرغ را بزنید.

گام ۶

 سپس به آن آرد اضافه کنید

گام ۷

و بعد از اینکه هم زدید بیکینگ پودر اضافه کنید

گام ۸

سپس به آن کمی نمک و آویشن بزنید

گام ۹

خب برمیگردیم سراغ مواد اول ...

گام ۱۰

به مواد نمک و فلفل و آویشن بزنید.

گام ۱۲

در یک ماهیتابه  دیگر کمی روغن بریزید. و دو سوم تخم مرغ زده شده را در ماهیتابه ریخته و بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.

گام ۱۳

به این شکل

گام ۱۴

سپس مواد را روی تخم مرغ بریزید.

گام ۱۵

و به صورت یکسان در تمام سطح ماهیتابه پخش کنید.

گام ۱۶

سپس باقیمانده تخم مرغ را دور مواد در ماهیتابه بریزید.

گام ۱۷

در آخر جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.

گام ۱۸

سپس آن را برش بزنید

گام ۱۹

و نوش جان

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.