کدو شکم پر


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
دلمه
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
تابستان

مواد اولیه

کدو .................. 2 عدد
پیاز .................. 1 عدد
کنسرو هویج خرد شده، ذرت و نخود فرنگی یک پیمانه
روغن زیتون مقداری
برنج ................ نصف پیمانه (100 گرم)
آب سبزیجات ..... 2 پیمانه
پنیر رنده شده .... یک پیمانه
تخمه آفتاب گردان مقداری
نمک و فلفل به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا کدو را شسته با چاقو آن را از وسط نصف کنید. سپس با قاشق گوشت آن را خارج کنید.

گام ۲

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید .سینی فر را با کمی پنبه آغشته به روغن چرب نموده سپس کدوها را داخل آن بچینید.

گام ۳

داخل آن را با روغن زیتون آغشته کرده و سپس به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.

گام ۴

در این فرصت تکه های کدو را خرد کنید.

گام ۵

و همراه با پیاز خرد شده و کمی روغن در ماهیتابه تفت دهید.

گام ۶

و به آن هویج خرد شده، نخود رنگی و ذرت اضافه کرده  و نمک و فلفل بزنید کمی دیگر تفت داده و سپس آن را خاموش کنید

گام ۷

برنج را در آب سبزیجات بپزید و با مواد بالا  مخلوط کنید

گام ۸

سپس کدو ها را از فر درآورده و داخل آن از مواد بالا پر کنید.

گام ۹

و روی آن پنیر بریزید.

گام ۱۰

و روی آن کمی تخمه آفتابگردان بپاشید.

گام ۱۱

به مدت 20- 25 دقیه در فر بگذارید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.