باقلا قاتق


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
شمالی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

پاچ باقالا (باقالی کشاورزی) ................300 گرم

سیر ........................................... 1 بوته

شوید .......................................... 2 قاشق غذاخوری

روغن ......................................... به مقدار لازم

نمک و زردچوبه ............................ به مقدار کافی

تخم مرغ ...................................... 2 عدد

گام ۱

ابتدا  کمی روغن در ماهیتابه ریخته، سپس سیر را خرد کرده به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید

گام ۲

بعد از آن باقالی را که از قبل با آب سرد شسته اید را به سیر در حال تفت اضافه کنید.

گام ۳

بعد آن شوید ، نمک و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و حدود دو دقیقه همراه سایر مواد تفت دهید.

گام ۴

مواد را به همراه دو لیوان آب در گمج ریخته ، زیر اجاق را کم کرده تا جا بیفتد.

گام ۵

بهتر است این خورشت را در ظرف مخصوص که گیلانیها به آن گمج می گویند پخت کنید.

اطلاعات بیشتر راجع به گمج

http://negah.irib.ir/media/show_video/2964

گام ۶

بعد از اینکه خورشت جا افتاد تخم مرغ ها را در آن بشکنید.

گام ۷

به این شکل و سپس در گمج را گذاته تا تخم مرغ بپزد.

گام ۸

به این شکل

گام ۹

این خورشت را همراه کته و کنار ترشی، شوره کولی ( ماهی شور) و اشپل دودی میتوانید سرو کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.