ژله انار


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
دسر
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
پاییز

مواد اولیه

انار ..................... يك عدد ژله انار ............... يك بسته

گام ۱

انار را پوست گرفته دانه هاي آن را جدا كرده در قالب مورد نظر بريزيد.

گام ۲

طوري كه تمام كف قالب را بپوشاند

گام ۳

سپس ژله انار را مطابق دستور روي پاكت درست كرده و كمي از آن را طوري كه روي دانه هاي انار را بپوشاند در قالب محتوي انار ريخته در يخچال بگذاريد تا سفت شود. ( اين كار به اين خاطر است كه دانه هاي انار هنگام برگرداندن قالب روي سطح ژله قرار بگيرد)بقيه آن را بيرون از يخچال گذاشته و هرازگاهي آن را هم بزنيد تا سفت نشود.

گام ۴

پس از اينكه ژله سفت شد بقيه ژله را روي ژله قبلي سفت شده ريخته و در يخچال بگذاريد تا سفت شود.

گام ۵

بعد از اينكه ژله كاملا سفت شد آن را از يخچال بيرون آورده،‌ قالب را حدود 20 ثانيه در ظرف آب گرم قرار دهيد و در ظرف مورد نظر بگردانيد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.