شربت زعفران


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
نوشیدنی
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
تابستان

مواد اولیه

آب نيم ليتر

شكر (‌به دلخواه بستگي به ذائقه شما دارد)

زعفران سائيده شده نصف قاشق غذاخوري

گلاب (‌3 قاشق غذا خوري)

گام ۱

آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.

گام ۲

زعفران را كه از قبل در آب خيسانده  و حل شده را به آن اضافه كنيد.

گام ۳

هم بزنيد تا مواد يك دست شود.

گام ۴

بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.

گام ۵

حدود يك ربع ديگر بگذاريد روي حرارت تا غليذ شود. سپس آن را در ظرف شيشه اي تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد.

گام ۶

هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقي را آب خنك همراه با يخ بريزيد. اين شربت خوش رنگ و بو، نوشيدني رايج در كشور ما مخصوصا خراسان مي باشد و در روزهاي گرم تابستاني بسيار گوارا و دلچسب است.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.