خورشت کنگر


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

مواد اولیه

کنگر ........................................ 1 کیلو

مرغ ......................................... 5 تکه

نعنا و جعفری .............................. نیم کیلو

پیاز ........................................   2 عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

آبغوره ......................................3 قاشق غذاخوری

گام ۱

ابتدا پیاز را خرد کنید

گام ۲

با کمی روغن تفت دهید

گام ۳

تا کمی طلایی شود

گام ۴

سپس به آن نعنا اضافه کنید

گام ۵

و بعد به آن جعفری اضافه کنید

گام ۶

سپس به مرغ نیم پز اضافه کنید

گام ۷

 خارهای کنگر را گرفته تمیز کنید و پس از شستن آنها را سریع تفت دهید

گام ۸

و به بقیه مواد اضافه کنید

گام ۹

به آن نمک و فلفل آبغوره بزنید و روی شعله کم بگذارید تا جا بیفتد

گام ۱۰

به این شکل

گام ۱۱

نوش جان

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.