خورشت کرفس با مرغ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
کرفس............................. یک دسته
مرغ ................................ 4 تکه
نعنا خشک ...................... 1 قاشق غذاخوری
لیمو ترش......................... 1 عدد
نمک و فلفل .................... مقداری
پیاز ................................ 1 عدد
جعفری .......................... 300 گرم
( به جای جعفری میتوانید 2 قاشق غذا خوری سبزی قورمه جایگزین کنید)

گام ۲

ابتدا کرفس را شسته بعد ساقه های آن را مانند شکل خرد کنید

گام ۳

سپس برگهای آن را نیز خرد کنید

گام ۴

پیاز را هم خرد کنید و تفت دهید بعد از اینکه پیاز طلایی شد،

گام ۵

برگها و ساقه های کرفس را نیز همراه آن تفت دهید

گام ۶

بعد یک قاشق نعنا به آن اضافه کنید

گام ۷

سپس مرغ را درون قابلمه گذاشته کمی در آن آب بریزید و مخلوط کرفس و پیاز را به آن اضافه کرده بعد به آن ادویه ( نمک و فلفل و زردچوبه ) بزنید. آب یک لیمو ترش را هم گرفته به آن اضافه کنید. در قابلمه را گذاشته حدود 2 ساعت بگذارید روی شعله ملایم تا جا بیفتد.

گام ۸

همراه با برنج سرو کنید

شنبه، 24 مرداد 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

Ba tashakor

Ba salam va khaste nabashid  Mer30 az web saet  khobetan  kheili mofid mibashad.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.