خوراک لوبیا و قارچ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
گیاهی
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

گام ۱

مواد لازم:
لوبیا چیتی .......................... 2 پیمانه
قارچ سایز بزرگ ....................4 عدد
پیاز .................................... 2 عدد
نمک ................................... مقداری
رب گوجه فرنگی ................... 1 -2 قاشق غذاخوری
قرص عصاره مرغ یا آب مرغ
در صورت تمایل کمی فلفل

گام ۲

ابتدا لوببا را بپزید. در این مرحله نمک نزنید چون باعث دیرپز شدن لوبیا می شود

گام ۳

پیاز را خرد کنید

گام ۴

در ماهیتابه کمی روغن بریزید

گام ۵

و پیاز را در آن تفت دهید

گام ۶

قارچ را خرد کنید

گام ۷

و وقتی پیاز تفت داده شد، قارچ را به آن اضافه کنید

گام ۸

وقتی که لوبیا پخت

گام ۹

یک یا دو عدد قرص عصاره مرغ ( البته من آب مرغ فریز شده داشتم که خب سالم تر هم هست) به لوبیا اضافه کنید، به آن کمی نمک بزنید.

گام ۱۰

پیاز و قارچ را به لوبیا اضافه کنید

گام ۱۱

رب گوجه فرنگی به آن بزنید

گام ۱۲

و روی شعله ملایم بگذارید حدود نیم ساعت دیگر بپزد و خامی رب گوجه فرنگی از بین برود

گام ۱۳

با روغن زیتون و لیمو ترش سرو کنید. این خوراک، غذای بسیار مقوی و سالمی برای افراد به خصوص بچه ها می باشد بهتر است به عنوان صبحانه سرو شود.

دوشنبه، 16 شهریور 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.