هویج پلو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
پلو
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

هویج ............................. 4 عدد

خلال بادام، پسته، پرتقال .... هرکدام 3 قاشق غذاخوری

مرغ ترجیحا سینه.............. 1 عدد

پیاز ............................... 1 عدد

نمک  و زردچوبه به مقدار لازم

زعفران ........................... مقداری

گلاب .............................نصف پیمانه

شکر ............................. 4 قاشق غذاخوری

گام ۱

ابتدا هوج را خلال کنید

گام ۲

کمی روغن در ماهیتابه ریخته هویج را تفت دهید تا هنگام پختن تغییر رنگ ندهد

گام ۳

خلال پرتقال را به مدت 10 دقیقه جوشانده تا تلخی آن گرفته شود

گام ۴

سپس آن را آبکش کنید

گام ۵

برنج را به حالت آبکش بپزید

گام ۶

مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید

گام ۷

هویج را در ماهیتابه ریخته

گام ۸

به آن گلاب اضافه کنید

گام ۹

خلال های پرتقال و پسته و بادام را نیز آماده

گام ۱۰

وقتی آب هویج کاملا گرفته شد به آن اضافه نمایید

گام ۱۱

شکر را به آن اضافه نمایید

گام ۱۲

برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه را کمی روغن بریزید

گام ۱۳

برای ته دیگ، سیب زمینی را به صورت ورقه ای درآورده، سیب زمینی های ورقه شده را در آن بچینید، طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند

گام ۱۴

وقتی که مخلوط خلال ها آماده شد

گام ۱۵

در قابلمه یک لایه پلو

گام ۱۶

و یک لایه خلال بریزید
 

گام ۱۷

و دوباره روی آن پلو

گام ۱۸

و به همین ترتیب تا آخر ( مقداری از خلال را برای تزئین نهایی نگاه دارید)

گام ۱۹

زعفران ساییده را با آب جوش حل کرده و روی پلو بریزید

گام ۲۰

به این شکل

گام ۲۱

در قابلمه را گذاشته، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد

گام ۲۲

وقتی مرغ پخت آن را با کمی زعفران رنگی کنید

گام ۲۳

و هنگام سرو کنار پلو بچینید. روش دیگری هم هست که میتوان مرغ را ریش ریش کرد و همراه خلال لابه لایه پلو ریخت و دم گذاشت. انتخاب با شماست

سپاسگزارم

عالي بود واقعاًسپاسگزارم

تشکر

یه دونه باشی عزیزم مثل بقیه اموزشاتون عالی و بدون رقیبی گلم

عااالي و خوشمزه بود

اين هويج پلو رو درست كردم از همين دستور استفاده كردم خيلي خيلي خوشمزه شد فقط مرغشو تكه تكه كردم و با مواد لابلاي برنج دم كردم ،  رفت تو ليست غذاهام ... بازم مرسي

تحسین

خواستم تشکر ویژه داشته باشم بخاطر گزارش تصویری مرحله به مرحله

موفق باشید

طرز تهيه غذاهاي خوشمزه

تشکر

با سلام من امروز با سایت شما آشنا شدم واقعا عالیه فقط لطفا تعداد غذاهای هر دسته رو بیشتر کنید. متشکرم

Ba Tashakor Faravan

Bah bah  che rangi  che khosh maze

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.