راگو (Ragout)


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
خوراک با سیب زمینی
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

راگو (Ragout) در اصل یک خوراک فرانسوی است که سرشار از ویتامین است. این خوراک یکی از خوراکهای به اصلاح آرام پز (یواش فود) است که میتوان گوشت و مرغ را از دستور آن حذف کرد. در این قسمت ما راگو با مرغ را آموزش می دهیم: مواد لازم: لوبیا سبز ..................... 300 گرم هویج .......................... 3 عدد گوجه فرنگی ................. 1 عدد سیب زمینی ................ 4عدد مرغ ............................ 3 تکه پیاز ............................ 2 عدد رب گوجه فرنگی .......... یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

گام ۲

ابتدا مرغ را همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل آبپز کنید. تمام مواد را شسته و خرد کنید

گام ۳

به این شکل

گام ۴

مواد را در قابلمه ریخته روی آن آب بریزید، نمک و فلفل و زردچوبهّ به آن زده، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا بپزد. بعد از حدود 2 ساعت مواد را به مرغ اضافه کرده و رب گوجه فرنگی به آن می زنیم و دوباره روی اجاق گذاشته، زیر اجاق را کم می کنیم تا حسابی جا بیفتد

گام ۵

با نان سرو کنید پنج‌شنبه، 2 مهر 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.