تزئین کیک باب اسفنجی



گام ۱

خمیر کیک را در قالب مستطیلی بپزید و مانند شکل با خامه تزئین کنید. به ازای هر يک کيلو خامه سفت ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم پودر شکر نیاز است. با قاشق پودر قند را به خامه اضافه می کنيم و آرام هم بزنید و سپس خامه را درون فريزر بگذارید تا کاملا يخ ببندد.خامه يخ زده شده را با قاشق را با هم زن به مدت ۲۰ دقيقه می زنيم. برای رنگی شدن هم از رنگ های خوراکی موجود در بازار استفاده می کنیم.

گام ۲

گام ۳

گام ۴

گام ۵

گام ۶

گام ۷

گام ۸

گام ۹

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.