مربای آلبالو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
مرباجات
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
تابستان

گام ۱

مواد لازم:
آلبالو ................................. 1 کیلو
شکر .................................. 2 کیلو
( چون آلبالو ترش مزه است بهتر است که شکر آن را 2 برابر استفاده کنیم

گام ۲

ابتدا آلبالو را شسته، دم آن را جدا کرده و هسته آن را بگیرید

گام ۳

سپس شکر را لابه لای آلبالو ریخته

گام ۴

حدود یک ساعت کنار گذاشته تا آلبالو به اصطلاح آب بیاندازد

گام ۵

بعد از یک ساعت ظرف آلبالو را روی اجاق گذاشته و زیر اجاق را کم می کنیم تا قوام بیاید.

گام ۶

بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در ظرف شیشه ای دردار ریخته در یخچال بگذارید.

یک‌شنبه، 19 مهر 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

گام ۷

گام ۸

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.