درباره ما


  • هدف این وبلاگ چیست؟
  • عضویت چه امکاناتی به من می دهد؟
  • چگونه میتوانم عضو شوم؟
  • چگونه میتوانم کمله رمز خود را تغییر بدهم؟
  • چگونه می توانم آدرس ایمیل خود را تغییر دهم؟
  • چگونه خودم میتوانم دستور غذایی در سایت بگذارم؟

 

  • هدف از ایجاد این وبلاگ، آموزش آشپزی  به ساده ترین و جذاب ترین روش است. این مجموعه شامل انواع خوراک های ایرانی و بین المللی است، که تعدادی از آنها به صورت ترجمه  شده  از وب سایت های دیگر در اختیار شما قرار گرفته است. هر دستور آشپزی شامل تعدادی عکس شامل مواد لازم، مراحل آماده سازی، پخت و عکس کامل خوراک  می باشد. شما علاوه بر اینکه میتوانید از دستورهای ارسالی دیگران استفاده کنید همچنین می توانید از روش پخت خوراک مورد علاقه خود عکس گرفته و آن را به روش زیر وارد سایت نموده تا دیگران هم بتوانند از آن بهره مند شوند.
  • عضویت در این سایت به شما این اجازه را می دهد تا بتوانید شخصا دستور غذایی مورد علاقه خود را به صورت گام به گام در سایت بگذارید، در تالار گفتگو شرکت کنید و  نظرات خود را درج کنید .
  • ابتدا باید در سایت ثبت نام کنید. در سمت راست صفحه اول سایت روی گزینه ورود  کلیک کنید و سپس روي گرينه ايجاد حساب جدبد برويد نام کاربری و ایمیل خود و رمز مورد نظر  را وارد نمائید. بلافاصله پس از کلیک نمودن عضویت در سایت پیامی حاوی کلمه عبور و نام كاربري به آدرس ایمیل شما ارسال می شود که شما می توانید با وارد کردن آن  وارد سایت شوید و از امکانات آن استفاده نمائید.  بعد از مرحله ثبت نام و ورود به بخش مخصوص کاربر  برای ارسال یک  دستور به روش زیر عمل کنید.
  • ابتدا با اسم کاربری و رمز خود وارد سایت شوید. در قسمت بالای صفحه روی گزینه «حساب من» کلیک کنید، سپس به قسمت ویرایش رفته و کلمه عبور مورد نظر را وارد و دکمه «ارسال» را بزنید.
  • ابتدا باید با اسم کاربری و رمز قبلی وارد سایت شوید . در قسمت بالای صفحه روی گزینه «حساب کاربری من» کلیک کنید، سپس به قسمت ویرایش رفته و كامه رمز مورد نظر  را وارد و دکمه «ذخيره» را بزنید.
  • برای گذاشتن یک دستور غذایی در سایت به صورت گام به گام مراحل زیر را انجام دهید.
  • ابتدا از قسمت سمت چپ روی گزینه " افزودن یک خوردنی جدید" کلیک کنید.
  • در صفحه بعد در فیلد مورد نظر" نام خوردنی" را ذکر کنید.
  • سپس در قسمت "عکس اصلی"، عکس خوردنی کامل شده و در صورت تمایل تزئین شده را از طریق دکمه Browseانتخاب کرده دکمه ارسال را بزنید. (نکته: تا زمانی که عکس به صورت کامل آپلود نشده است  سراغ مرحله بعدی نروید)
  • در بخش "رده ها" اطلاعات مورد نظر در مورد خوردنی را وارد کنید. ( پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است)
  • در بخش مواد اوليه ترجیحا عکس از" تمام مواد لازم" و گام آخر عکس تمام شده خوردنی را ارسال نمائید. هر گز دو عکس را هم همزمان آپلود نکنید، اینکار باعث ایجاد مشکل در آپلود مطالب  می شود و در این حالت به ناچار بایستی مراحل را از نو شروع كنيد.
  • در زیر هر "گام" بخش درج متن وجود دارد که متن مربوط به عکس آپلود شده در آن گام را درج نمائید. دستور غذایی می بایست به قلم خود شما باشد. از کپی کردن دستورهای غذایی از سایت های دیگران جدا بپرهیزید. مسوولیت کپی مطالب به عهده خود نویسنده است.
  • برای ارسال یک خوردنی  حداقل به 5 عکس نیاز است . 1 عکس مواد لازم –3 عکس مراحل آماده سازی و پخت –یک عکس آماده خوردنی
  • برای جا به جایی عکس قديمي با عکس جدید ابتدا عكس قبلي را حذف کرده و  سپس دوباره عكس جديد را آپلود كنيد.
  • بعد از آپلود کردن عکسها و درج متن مربوطه گزینه  ذخيره را بزنید. مطلب شما پس از تایید و در صورت نیاز، ویرایش و  به نمایش در خواهد آمد.

نکاتی در مورد ویزگی های عکس :

  • شما میتوانید عکس خود را با پسوند jpg jpeg png gif  آپلود کنید.
  • اندازه عکس شما توسط سیستم به صورت اتومات تنظیم می شود ولی حجم عکس شما بایستی کمتر از 202 کیلوبایت باشد.
  • عکسهای آپلود شده می بایست از خوردنی باشد  و عکسهای نامربوط حذف میشود.
  • روی عکس چیزی ننویسید. (watermark) این کار مانع درست مشاهده شدن می شود. چنانچه میخواهید منبع مطلب یا سایت خودتان را بنویسید در فیلد مخصوص درج سایت/ منبع اعمال نمائید.
  • تمام عکس ها در سرور سایت به صورت رایگان تا زمانی که  admin تعیین نماید باقی خواهد ماند.
  • وبلاگ نویسان گرامی ترجیحا با نام وبلاگ  خود عضو شوند . نويسندگان می توانند از مطلب ارسالی خود  همچنین عکس های ذخیره شده در وبلاگ و سایت خود استفاده نمایند.

استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع مجاز مي باشد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.