خوراک میگو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
خوراک دریایی
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
پاییز

گام ۱

مواد لازم:
یکی و نصفی آوکادو
جعفری
آبلیمو
کرفس
فلفل دلمه قرمز
ادویه کاری
سس خردل

گام ۲

یه پیمانه برنج رو با آب مرغ بپزید یا بپزید بعد آب مرغ قاطیش کنید ..فکر کنم اولی بهتر باشه..وقتی که پخت یهنی دم کشید همچین یه نمور بهش روغن زیتون بزنید ...وقتی که کاملا سرد شد یه پیازو ۲ تا ساقه کرفس رو خرد کنید و بهش اضافه کنید و بعد یه نصفه فلفل قرمز رو خرد کنید + یک چهارم فنجان خلال بادام + ۱ قاشق غذا خوری مخلوط سس خردل و ادویه کاری رو به مواد اضافه کنید و آروم مخلوط کنید برنج از هم وا نره و در آخر یک قاشق آبلیمو برای اینکه رنگ سبز کرفس از بین نره..

گام ۳

طرز تهیه سس سبز
نصف آوکادو رو بندازید تو مخلوط کن کمی توش جعفری بریزید بعد یکم آبلیمو بهش اضافه کنید.اگه آب مرغ مرغ باقی مونده یکم بهش اضافه کنین.سعی کنین سس شما زیاد رقیق نباشه..خب حالا سس رو از مخلوط کن بریزید تو کاسه بهش یکم ادویه کاری و سس خردل اضافه کنید.خودتون یه تست بگیرین اگه ادویه دیگه دوست دارین بهش اضافه کنین...

گام ۴

حالا میگوهایی رو که از قبل پوست گرفتین و تمییز کردین و شستین رو تو روغن سرخ کنین...

گام ۵

توی ظرف موقع سرو کردن کمی سالاد برنج روش ۲-۳ تا میگو و کنارش یه نصف لیمو و طرف دیگه اش سس سبز بریزین

سه‌شنبه، 30 تیر 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

تقاضا

با سلام میشه انواع غذا با ماهی رو آموزش بدین

مرسی

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.