خورشت مرغ و بادمجان


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم: بادمجان ......................... 4 عدد مرغ ( سینه و ران) ........... هر کدام 2 تکه پیاز بزرگ............................... 2 عدد رب گوجه فرنگی ..................... 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زرد چوبه و زعفران ............ مقداری گرد لیمو عمانی ..................... 1 قاشق چایخوری گوجه فرنگی ........................... 3 عدد

گام ۲

مرغ را همراه با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و پیاز آبپز کنید. در فاصله ای که مرغ آبپز میشود پیاز را خرد کنید

گام ۳

بادمجانها را پوست بگیرید، بشویید، کمی به آن نمک بزنید و وقتی آب آن خشک شد ( برای تسریع در کار از یک حوله تمییز کمک بگیرید) و در روغن سرخ کنید. بادمجان هرچه آب کمتری داشته باشد در سرخ شدن کمتر روغن مصرف می شود.

گام ۴

حال گوجه فرنگی ها را شسته و از وسط نصف کنید.

گام ۵

وقتی بادمجانها سرخ شد همراه با گوجه فرنگی در تابه مطابق شکل بچینید.

گام ۶

سپس پیاز داغ وکمی به آن گرد لیمو عمانی اضافه کنید.

گام ۷

رب گوجه فرنگی را همراه با آب رقیق کرده کمی به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و در تابه بریزید.

گام ۸

به این شکل، زیر اجاق را کم کنید تا 15 دقیقه به این روش بجوشد.

گام ۹

مرغ که آبپز شد در تابه روی بادمجانها بچینید و آب مرغ اضافی را نیز صاف کنید و به مواد اضافه کنید.

گام ۱۰

حدود 20 دقیقه دیگر بگذارید بپزد ( بیشتر هم شد که چه بهتر) فقط مواظب باشید که آب خورشت به اصطلاح کشیده نشود و خورشت شما ته نگیرد.

همراه با برنج و سبزی خوردن تازه سرو کنید.

سایت شما معرکه است  ...همه

سایت شما معرکه است  ...همه عذاها قابل تهیه است ...من که عاشقشم

به به دهنم آب افتاد

به به دهنم آب افتاد

سلام وبتون عالیه دستتون درد

سلام وبتون عالیه

دستتون درد نکنه

من نفهمیدم پیاز خورد شده برای چیه؟

پاسخ

لیلا خانم حق با شما بود.ظاهرا پباز داغ حذف شده بود که البته الان اصلاح شد. با سپاس

تشکر از گورمند عزیز

عالیه من عاشق بادمجانم.ممنون

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.