استنبلی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
پلو
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

گام ۱

در حقیقت همان استانبولی پلو است که کمی تنبلی هم به آن اضافه شده ....
مواد لازم:
برنج .................................. ۲ پیمانه
سیب زمینی متوسط ............ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ................... ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه .......... به مقدار لازم

گام ۲

برنج را شسته در قابلمه همراه مقداری آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.

گام ۳

یک قاشق نمک

گام ۴

سپس کمی روغن به آن اضافه کنید

گام ۵

تو این فاصله سیب زمینی را پوست گرفته و به مانند شکل خرد کنید

گام ۶

و داخل برنج درحال جوش بریزید

گام ۷

یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. کمی زرد چوبه و فلفل به آن بزنید

گام ۸

و بعد از اینکه آب آن کشیده شد یک قاشق روغن به آن اضافه کرده و آن را حدود 20 دقیقه دم بگذارید

گام ۹

همراه با ترشی و ماست و سبزی سرو کنید.
در پست های آینده طرز تهیه استانبولی را (با صبر و حوصله) آموزش می دهم. فکر کنم آلان دیگه همه متوجه شدید چرا اسم این غذا شد استنبلی ;)

يك نظر پيشنهادي

با سلام به شما دوست گرامي ،‌ به نظرم اگر بجاي رب گوجه از آب گوجه فرنگي كه در روغن تفت داده شده استفاده شود مزه غذا فكر كنم بهتر شود.

سلام شاید اصفهانی ها 

سلام

شاید اصفهانی ها  اینجوری میگن اما بنده هم تا اونجا که میدونم این استامبولی و اون که به گوشت و لوبیاست لوبیا پلو!

پاسخ

از نظر من اسم مهم نيست. هر چي هست خوشمزه است

فرق بین استانبولی با لوبیا پلو

سلام ممنون از این همه هنر و سلیقه و محبت.

خواهر عزیز به قول صاحب این مکان زیبا، اون لوبیا پلوست که شما می فرمایید نه اس تان بولی !! ای خدا این اشتباه رو کجای دلمون بذاریم !!! :-)

نظر

خواهر عزیز اولا این استنبلی نیست و استامبولی اسمش هست بعدش هم روش پختت کلا اشتباهه چون برای پختن استامبولی گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز استفاده میشه که بعد از سرخ کردن بامواد دیگه میریزیم روی برنجی که جوشوندیم تا دم بیاد.

پاسخ

خواهر گلم .... با سپاس از نظر شما ... اگر با دقت متن رو خونده باشيد من هم نوشته ام استانبولي +  تنبلي كه ميشه استنبلي ... من فكر مي كنم خوراكي رو هم كه شما در موردش فرمودين لوبيا پلو هست نه استانبولي

استنبلی یا لوبیا پلو

با سلام و سپاس به خاطر زحمات زیاد و سایت خوبتون.

ما اصفهانی ها اصولا غذایی با این ترکیب که اینجا داده شده نداریم. در عوض اون غذایی که شما بهش میگید لوبیا پلو رو خیلی خوشمزه میپزیم و بهش میگیم استنبولی.

بنابراین هم شما درست میگین و هم اون زهرا خانوم که به شما ایراد گرفتن. ولی اختلاف مربوط میشه به شهرهای مختلف و رسوم گوناگون اونها.

پیوسته پیروز باشید.

پاسخ

با سپاس از نكته اي كه اشاره فرموديد

سلام

سلام
خیلی از اشنایی با شما خوشحال شدم لطفا یه سری هم به سایت سفره خونه بزنید
مرسی

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.