خورشت قیمه بادمجان


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
تابستان

گام ۱

مواد لازم: لپه ........................... 10 قاشق غذاخوری پیاز .......................... 1 عدد گوشت خورشتی ....... 400 گرم گوجه فرنگی ............. 1 عدد بادمجان .................. 4 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ....... 2 قاشق غذا خوری زعفران مقداری

گام ۲

ابتدا پیاز را خرد کنید.

گام ۳

آن را تفت دهید

گام ۴

لپه را بشویید

گام ۵

و همراه پیاز تفت دهید

گام ۶

گوشت خورشتی را به آن اضافه و تفت دهید.

گام ۷

بعد از اینکه تفت داده شد.

گام ۸

مواد را داخل قابلمه ریخته و سپس کمی به آن آب اضافه کنید. ابتدا زیر شعله را زیاد و بعد از اینکه آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید

گام ۹

در قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورشت جا بیفتد

گام ۱۰

 بعد از ۲ ساعت ... ۲ قاشق رب بهش اضافه کنین + نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفرون اگه تو این مرحله احساس کردین خورشت کم آبه میتونین کم کم بهش آب اضافه کنین

گام ۱۱

در این فاصله بادمجان را پوست بگیرید

گام ۱۲

از وسط دو نیم کنید. بشویید و روی آن کمی نمک بپاشید. بگذارید تا آب آن گرفته گرفته شود.

گام ۱۳

روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود و بادمجان ها را سرخ کنید.

گام ۱۴

بعد آنها را در ماهیتابه بچینید و یک گوجه فرنگی را از وسط نصف کنید و ته ماهیتابه بگذارید.

گام ۱۵

بعد خورشت را که دیگه جا افتاده را روی بادمجانها بریزید. اگر کمی آب نیاز دارد آب بریزید و در ماهیتابه را بگذارید و روی حرارت کم بگذارید تا بادمجان ها و قیمه همراه با هم بپزد.

گام ۱۶

در این عکس همانطور که می بینید به کمی آب نیاز داریم.

گام ۱۷

در اینجا خورشت ما جا افتاده است و آن را همراه با برنج سرو کنید.

پاسخ

با سلام و تشکر از زحمات شما

قیمه بادمجان

زحمت کشیدید.قداقوت.اما ذکر نکردید فلفل زردچوبه ونمک رادر چه مرحله اضافه شود.باسپاس.منوچر

پاسخ

بله حق با شماست . اصلاح شد با سپاس از شما

سايت مفيدو جالبيه من كه برام

سايت مفيدو جالبيه من كه برام سودمند بودش مرسي

salam

ba ejazaton  man bademjora roy gheimeh mizaram va darzemn darchin in gheimaro khoshmaze tar mikone  

salam man emrooz ozv shodam

salam man emrooz ozv shodam

خیلی خوبه

خیلی خوبه که مرحله به مرحله با تصاویر نشون دادید

عزیزم یادت رفت که براش سیب

عزیزم یادت رفت که براش سیب زمینی خلال کنی و بعدم سرخش کنی و کنارش بچینی

اما اینکه مرحله به مرحله اونم با این کیفیت عکس اموزش میدی فوق العاده است.

من لینکت کردم و سعی میکنم هر روز بهت سر بزنم.امیدوارم چیز های زیادی ازت یاد بگیرم خانمی

موفق باشی

پاسخ

با سلام خدمت شما .. البته استفاده از سيب زميني اختياري است

با سلام و تشکر از زحمات شما .

با سلام و تشکر از زحمات شما . جا داره ازتون تشکر ویژه کنم به جهت اینکه سایت شما واقعا گام به گام مراحل  رو با عکس توضیح داده و این برای همه به خصوص افراد تازه کار مثل من خیلی مفیده.موفق باشید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.