کلوچه صبحانه


زمان آماده سازی: 
۱ تا ۲ ساعت
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

گام ۱

مواد لازم: آرد......................... ۵۰۰ گرم (۲ پیمانه) نمک...................... مقداری کره .......................۲۰ گرم شکر .....................۲۵ گرم (۵ قاشق چایخوری) خمیر مایه ............. ۱۲ گرم زرده تخم مرغ .........۱ عدد شیر....................... ۲۸۰ میلی لیتر (از یک فنجان کمی بیشتر) آرد الک شده............ ۵۰ گرم ۱ عدد تخم مرغ زده شده + ۲ قاشق غذاخوری آب کنجد مقداری

گام ۲

توی یه کاسه آرد و نمک و شکر و خمیر مایه و زرده تخم مرغ و كره رو با هم مخلوط و در آخر شیر رو بهش اضافه و هم بزنید

گام ۳

و حالابا هم زن و با دور کند حدود ۵ دقیقه بزنید. باید خمیری شکل بشه با دست امتحان کنید که مقدار غلظت خمیر چجوریه و بعد با دور متوسط اگه دور متوسط نداره دور تند حدود ۳ دقیقه دوباره بزنید.

گام ۴

یکم آرد الک شده روی خمیر بریزین به خاطر اینکه به دست نچسبه و اونو حسابی ورز بدین و حدود یک ساعت بگذارین کناری استراحت کنه. یادتون باشه روشو حتما با یه کیسه یا فویل بپوشونین تا خشک نشه

گام ۵

بعد از یک ساعت خمیرتون مثل شکل بالا میشه و به اصطلاح ور میاد و حجمش تقریبا دوبرابر میشه..

گام ۶

بعد روی یه سطح صاف مثل سینی، آرد الک شده بپاشید.

گام ۷

و خمیر رو مثل شکل پایین به چند قسمت مساوی تقسم کنین

گام ۸

و بعد مانند شکل اونو به شکل نوار باریک دربیارین

گام ۹

بعد اونو گره بزنید و چند دقیقه صبر کنید (برای اینکه شکل خودشو حفظ کنه)

گام ۱۰

بعد مثل شکل بالا شیرینی ها رو داخل سینی فر که توش کاغذ چرب هست بچینید و حدود ۲۰ دقیقه دوباره صبر کنید

گام ۱۱

بعد از ۲۰ دقیقه بایستی اونا رو برای توی فر آماده کنیم. آون تخم مرغی رو که با آب مخلوط کرده بودیم رو تو یه ظرف میریزیم و به کمک یک قلمو داخل تخم مرغ زده شده و بعد سطح کلوچه ها رو رنگ میکنیم و روش کنجد میپاشیم. حدود نیم ساعت بگذارین تو فر تحت حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بمونه .

گام ۱۲

طلایی متمایل به قهوه ای که شد از فر بیرون بیارین. شنبه، 20 تیر 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

kloocheh

dametoon garm dorost kardam kheili khoshmazeh shod  man donbale kloocheh haye digeh hastam lotfan agar chizi dashtid tooye site bezarid.kheili khasteh nabashid

عالی

Mer30

khaste nabashidddddddddd

کلوچه صبحانه

سلام من کلوچه درست کردم عالی شد ممنونم فقط چند سوال داشتم میشه اندازه شکرش را بیشتر بریزیم

چرا خمیر من با همزن هم نخورد راستی من مقدار کره و شیر را بیشتر کردم جای شما خالی الان دارم میخورم مرسی

پاسخ

نوش جان - بله با توجه به ذائقه خودتان مي توانيد شكر آن را كم و زياد كنيد.  احتمالا به خاطر كم و زياد كردن مواد بوده ولي خب اين خمير كلا غليظ است و بايستي  در نهايت با دست ورز دهيد

سوال

سلام گورمندجان

20 گرم کره تو خمیر میریختیم؟؟ یا روی نانها میمالیم

یادم رفته با اینکه یک بار دست کردم

لطفا سریعتر جوااب بده

ببین سوال یکی از بچه هاست

http://forum.sofrehkhune.com/forum262/thread1999.html#post65195

....................................................

سلام سهيلا جان در خمير مي ريزيم

ممنون

ممنون

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.