خورشت قورمه سبزی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
بیش از ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

گوشت خورشتی گوساله یا گوسفندی (من گوساله رو ترجیح میدم) ۴۰۰ گرم
لوبیا قرمز نصف پیمانه (به ازای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری)
پیاز متوسط .................................. ۲ عدد
سبزی قرمه (تره - جعفری - شنبلیله - گشنیز) ۴۰۰ گرم
لیمو عمانی .................................. ۶ عدد
نمک و فلفل و رزدچوبه و زعفران به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

گام ۱

پیاز را خرد كرده در كمي روغن تفت دهيد

گام ۲

گوشت را همراه با کمی آب در قابلمه روی اجاق بگذارید با حرات زیاد

گام ۳

سپس لوبیا قرمز را شسته و در قابلمه بریزید

گام ۴

پياز را در قابلمه بريزيد

گام ۵

سبزی قورمه را که از قبل آماده کرده اید ( پاک شده و شسته و سرخ شده) را در قابلمه بریزید. وقتی که آب جوش آمد زیر اجاق را کم کنید. ترجیحا از شعله پخش کن استفاده نمائید.

گام ۶

رمز خوشمزه بودن خورشت قورمه سبزی در جا افتادن آن است پس حداقل 3 ساعت برای پختن آن در نظر بگیرید.

گام ۷

بعد از یک ساعت لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و داخل خورشت بریزید. سپس در این مرحله نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران اضافه نمائید.

گام ۸

خورشت ما آماده است

گام ۹

با برنج سرو کنید.

سلامببخشید دخالت می کنم

ریزه کاری های قورمه سبزی رو نگفتید :اولا لوبیارو یه دور در ظرف جدا بجوشانید تا قرمزی لوبیا به گوشت شما قزمری بدرنگ ندهد دوم سبزی رو بعد از پختن گوشت اضافه کنید تا سبزی شما آب نشود سوم اینکه قورمه سبزی را با قاشق مدام هم نزنید و چهارم آخر کار مقداری کره به همراه زعفران دم کشیده به قورمه سبزی اضافه کنید .

پاسخ

با سپاس از نظرات و نكته هاي خوب شما

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.