مانی پلو



برگرفته از سرکار خانم مریم قاجاریه
"مانی پلو" غذای سنتی شهر دامغان
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز دو عدد
برنج 4 پیمانه
لپه نصف پیمانه
کشمش پلویی یک و نیم پیمانه
زرشک نصف پیمانه
نمک و فلفل به اندازه
زیره یک قاشق سوپخوری
ادویه یک قاشق مرباخوری
زعفران 3 قاشق سوپخوری ابکرده
خلال پرتقال دو قاشق سوپخوری در صورت تمایل
برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم
گوشت را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل به صورت قلقلی در اورده و درون نصف لیوان اب جوش و دو قاشق روعن و کمی زعفران میجوشانیم توجه کنید سرخ نکنید. لپه را میپزیم. یک عدد پیاز را سرخ کرده بعد کشمش شسته شده را کمی تفت داده و در لحظه اخر زرشک را اضافه کرده یک دقیقه بعد خاموش کرده و از روی حرارت برداشته و با ادویه و زیره مخلوط میکنیم زعفران زده و لپه را نیز اضافه کرده و گوشت قلقلی همه مواد را خوب مخلوط میکنیم و برای حدود یک ربع این مواد را روی حرارت کم دم میکنیم یک نصف لیوان اب گوشت از قلقلی که تهیه کردیم باید در اخر داشته باشیم اون را روی مانی میدهیم و با حرارت ملایم دم میکنیم توجه داشته باشید حرارت ملایم باشد میتوان لای پلو هم دم کرد ولی تزیین این بهتر است  در انتها با برنج سفید و زعفران تزیین کنید نوش جان

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.