یخ در خربزه (گرانیا خربزه)


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
نوشیدنی
خوردنی برای چند نفر: 
2
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
تابستان

مواد اولیه

گرانیتا به دسر یخی می گویند که با میوه، شیر و گاهی سفیده تخم مرغ درست می شود.
خربزه شیرین.............................. 1 عدد
لیمو ترش تازه  به همراه  پالپ آن..... نصف لیوان
آب ......................................... یک لیوان
نعنای تازه .............................. 10 برگ
شکر...................................... یک لیوان سر خالی

گام ۱

ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته  بگذارید جوش بیاید. برگ های نعنا را در آن بجوشانید. سپس برگها را آبکش کنید
خربزه را پوست بگیرید و دانه های آن را جدا کنید.

گام ۲

لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید.

گام ۳

خربزه را به همراه برگهای نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید. بسته به شیرین یا  کم شیرین بودن خربزه شکر آن را اضافه کنید. در نظر داشته باشید که معمولا دسر یخ زده طعم کم شیرین تری دارد.
سپس مخلوط را در ظرف ریخته به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت آن را از فریزر خارج کرده کاملا هم زده و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. این کار را سه بار انجام دهید.

گام ۴

این دسر یخی را به مدت 2 هفته می توان در فریزر نگهداری کرد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.