نان سیر


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
حاضری
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
پاییز

گام ۱

مواد لازم :

باگت فرانسوی : ۱ عدد

پودر سیر به مقدار لازم

کره حیوانی یا مارگارین

ریحان تازه یا خشک شده

پنیر از هر نوعی که دوست دارید و (من mozzarella موتزارلا رو ترجیح میدم)

گام ۲

نان باگت را از وسط نصف کنید

گام ۳

درجه فر رو روی ۵۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید ...باید فر حتما گرم باشد که نان در آن گریل شود.

گام ۴

کره را روی نون بمالید

گام ۵

خب حالا بگذارید تو ماکروفر تا کره اش روی آن آب شود. 25 ثانیه برای این کار کافی است.

گام ۶

مثل شکل ( در این حال کره ذوب شده و به داخل نان نفوذ کرده است)

گام ۷

حالا روی آن پنیر بریزید ( مقدار آن سلیقه ای است)

گام ۸

به این شکل

گام ۹

بعد روی آن را پودر سیر بپاشید

گام ۱۰

بعد روی آن ریحان یا نعنا بریزید. و 10 دقیقه داخل ماکروفر بگذارید.
چهارشنبه، 13 خرداد 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

salam

ba tashakor az sait khobetoon

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.