باقالی پلو با مرغ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
پلو
خوردنی برای چند نفر: 
2
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
جشن عروسی

مواد اولیه

مواد لازم: برنج 2 پیمانه - باقالی پلو 400 گرم - مرغ (ران و سینه) 3 تکه- شبت خشک نصف پیمانه - سیر یک حبه - نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفران به مقدار لازم - روغن مقداری- پیاز یک عدد

گام ۱

برنج را پاک کرده و بشویید. یک قاشق پر نمک در آن ریخته روی اجاق با حرارت بالا بگذارید. سپس باقالی ها را به آن اضافه کنید. اگر باقالی شما دیر پز است (قبلا آن را نیم پز کنید)

گام ۲

سپس 1 قاشق روغن به آن اضافه کنید

گام ۳

یک حبه سیر را خرد کرده در آن بریزید

گام ۴

پیاز را خرد کرده

گام ۵

در كمي روغن تفت دهيد

گام ۶

مرغ را همراه مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران آبپز کنید. و پیاز خرد شده را در روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید.

گام ۷

وقتی زمان آبکش کردن برنج رسید آن را آبکش کنید

گام ۸

در صورت تمایل در ته قابلمه را با سیب زمینی ورقه ای برای ته دیگ بپوشانید و به کمک کفگیر برنج را در قابلمه بریزید طوری که لابه لای آن

گام ۹

شبت خشک شده

گام ۱۰

و دارچین نیز اضافه نمائید. یعنی یک کفگیر برنج بعد روی آن دارچین و بعد شبت خشک شده بپاشید (اگر می خواهید باقالی پلو شما چرب باشد روی هر لایه کمی روغن بریزید.)

گام ۱۱

ادویه های مخصوصی هم در بازار هست به نام ادویه پودر سیر و شبت که برای باقالی پلو میتوانید از آن هم استفاده کنید. در قابلمه را گذاشته زير اجاق را كم كنيد و بگذاريد تا برنج شما دم بكشد.

گام ۱۲

نوش جان

تعداد مصرف كننده غذا

سلام عزيزم همه چي كامله فقط اگر لطف كني بنويسي كه اين مواد براي چند نفر لازمه، خيلي لطف ميكني.

پاسخ

2 نفر

سوال

کی بفهمیم زمان ابکش شدن برنج ؟ که نه خشک باشه نه له شه و شفته مانند؟

 

سیب زمینی را باید در روغن ته قابلمه کمی سرخ کنیم؟ اخه سیب های من گاهی خیلی نرم میشه و 

طلایی خوشرنگ هم نمیشه.

پاسخ

برنج در حال پخت را آزمايش كنيد براي آبكش كردن نه خيلي نرم و نه خيلي سفت باشد.

براي اينكه سيب زميني شما نرم نشود، بگذاريد تا آب برنج  از آبكش كاملا خارج شود و بعد آن را در قابلمه بريزيد.

احتياجي نيست ته ديگ را سرخ كنيد . ميتوانيد ته قابلمه كمي زعفران يا زردچوبه بريزيد. البته گاهي اوقات اگر زياد روي اجاق بماند زردچوبه  سياه رنگ ميشود پس مراقب باشيد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.